Garantie

Garantie

Producător Sc SALTELE DE PAT Srl asigură și garantează conformitatea produselor achiziționate precum și eventualele vicii ascunse, declarând pe propria răspundere că produsele comercializate nu pun în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului și sunt în conformitate cu Ordonanța nr. 20/2010 privind stabilirea unor măsuri pentru aplicarea unitară a legislației Uniunii Europene care armonizează condițiile de comercializare a produselor, documentația de execuție a fabricantului și standardelor românești.

Totodata produsele sunt  atent verificate pentru a asigura si a atinge că acestea cele mai înalte standarde de calitate şi durabilitate. Garantia fiecarui produs este stipulata in certificatul de garantie  a acesteia.

 Produsul va fi reparat sau înlocuit gratuit cu altul nou conform legii nr. 449/2003 (privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora) şi a Ordonanţei nr. 21/1992 (privind protecţia consumatorilor). Orice reparare sau înlocuire a produsului se va realiza într-o perioadă ce va fi stabilită de comun impreuna cu clienta, dar care nu va depăși 15 zile calendaristice de la returnarea produsului. Termenul de garanție al produsului se calculează de la livrarea/cumpărarea produsului.