Modalitati de plata

Modalitati de plata:

Plata comenzii poate fi efectuată printr-una dintre următoarele modalități, funcție de opțiunea clientului: 

1. Plata online cu card ( card personal sau al societății cumpărătoare, în condiții de deplină securitate, fără a fi perceput un comision suplimentar pentru tranzacții; plățile se realizează prin intermediul Netopia MobilPay.ro, Shopify Payments);

2. Ordin de plată; 

3. Numerar la livrare (plata va fi făcută la comisionarul care efectueză livrarea si anume curier, respectiv livrator). Modalitatea de plată cu numerar la livrare nu este disponibilă pentru comenzi online a căror valoare depaseste suma de 5.000 lei pentru persoanele juridice și 10.000 lei pentru persoanele fizice.

Clientul are posibilitatea de a plati si in rate dupa cum urmeaza:

4. Card in rate fără dobândă in 6 rate pentru cei care dețin carduri emise de următoarele bănci:

  • Credit Europe Bank
  • Banca Transilvania
  • Garanti Bank
  • Alpha Bank
  • BRD Finance

5. În 4 rate prin TBI Bank pentru valoarea comenzilor de maxim 2000 RON. (Cost fix pentru comision gestionare credit de doar 20 de RON pe luna pentru 4 luni - fără alte costuri sau dobânzi ascunse)

Exemplu: Pentru un cos de cumpărături de 2000 RON, înapoiezi 2000 RON + 80 de RON comisionul aferent celor 4 luni, adică 2080 RON cost total rambursat.

Pentru produsele care se livrează pe baza de comandă specială se solicită un avans de 50% din valoarea produsului. După confirmarea telefonică a comenzii se va emite o factură pentru avansul ce urmează a fi achitat de cumparator in contul stipulat pe factura.

Vânzătorul va considera comanda primită în momentul în care cumpărătorul va face plata conform facturii de avans înaintată.